Administraţie

Foto Apel către angajaţii Primăriei să continue să-şi facă treaba, şi în următoarele patru luni, şi să nu cedeze presiunilor şi ameninţărilor  (VIDEO)

Apel către angajaţii Primăriei să continue să-şi facă treaba, şi în următoarele patru luni, şi să nu cedeze presiunilor şi ameninţărilor (VIDEO)

Primarul în funcţie al Slatinei, Emil Moţ, a avut joi o întâlnire cu funcţionari din mai multe servicii din subordinea municipalităţii în cadrul căreia le-a cerut acestora să nu cedeze presiunile la care sunt supuşi de primarul ales şi să continue să-şi facă treaba aşa cum trebuie.


Foto Staţii pentru călători inteligente, în Slatina. Informare în timp real cu privire la transportul în comun (FOTO)

Staţii pentru călători inteligente, în Slatina. Informare în timp real cu privire la transportul în comun (FOTO)

Cel două proiecte ce vizează modernizarea transportului public în comun din municipiul Slatina, ce însumează aproximativ 17 milioane lei, bani europeni, sunt aproape de final. Este vorba despre instalarea a 41 de noi staţii pentru călători moderne, 21 de automate de bilete, dar şi implementarea unui sistem de e-ticketing care le facilitează călătorilor procurarea de bilete


Foto Peste 37 de km din DJ 679, reabilitaţi cu fonduri europene. Oprescu: „Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro”

Peste 37 de km din DJ 679, reabilitaţi cu fonduri europene. Oprescu: „Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro”

Drumul Judeţean 679 se va moderniza şi reabilita între comuna Tufeni, de la km 48+082, până după satul Bușca, comuna Mihăești, la km 86+697. Practic, sunt peste 37 de kilometri care vor fi refăcuţi şi modernizaţi prin accesarea fondurilor europene. Valoarea investiţiei este de 60 de milioane de euro, iar termenul de execuţie este de 26 de luni.

Învăţământ

Foto Anunţ oficial: Politehnica Bucureşti deschide o filială la Slatina (FOTO)

Anunţ oficial: Politehnica Bucureşti deschide o filială la Slatina (FOTO)

Deschiderea unei filiale a Universităţii Politehnice Bucureşti la Slatina a fost anunţată în mod oficial, marţi, printr-o conferinţă de presă care s-a desfăşurat la sediul CJ Olt. La eveniment au fost prezenţi primarul Emil Moţ, preşedintele CJ Marius Oprescu, rectorul Politehnicii, Mihnea Costoiu, inspectorul şcolar general Adrian Bărbulete, dar şi alţi reprezentanţi ai prestigioasei universităţi.