VIDEO. O fetiţă de 9 ani, din Milcov, care are leucemie, vizitată de Moş Crăciun, cu autospeciala de poliţie

O fetiţă de doar 9 ani, din comuna Miclov, judeţul Olt, care a fost diagnosticată cu leucemie şi a urmat un transplant cu celule stem a primit vizita Moşului, în Ajun de Crăciun. Spiriduşii au fost poliţiştii din localitate.

În Ajunul Crăciunului, la sediul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și-a făcut apariția Moș Crăciun, care i-a transformat pe polițiști în spiridușii săi. Deși pare atipic, a fost nevoie de ajutorul lor pentru a gasi o fetiță din comuna Milcov, județul Olt. 

Imediat, polițiștii s-au mobilizat, iar autospeciala de Poliție a devenit noua sanie a moșului. Astfel, au pornit împreună, cu sacul plin de cadouri spre un caz aparte. 

În comuna Milcov, îi aștepta Voinea Bianca Maria, o fetiță în vârstă de 9 ani, care a trecut recent printr-un transplant de celule stem, fiind diagnosticată cu leucemie, în primăvara anului trecut.

„Vizita lui Moș Crăciun și a polițiștilor a însemnat o licărire de speranță și de bucurie pentru fetiță, dar și pentru familia acesteia, care, mai mult ca oricând, are nevoie de sprijin din partea tuturor. Acest moment a reușit sa aducă sentimente binecuvântate și lumină în sufletele părinților fetiței. 

Moș Crăciun face un APEL de suflet către toți, de a contribui, în mod benevol, cu orice sumă de bani, care poate ajuta această familie să lupte în continuare”, transmite IPJ Olt. 

Sumele de bani se pot depune în contul RO17BRDE290SV69828052900, deschis la banca BRD pe numele VOINEA LAURENȚIU NICOLAE.