VIDEO. Marius Oprescu, pe şantierul Drumului Expres: Această investiţie înseamnă foarte mult. Multiple oportunităţi de afaceri reale, în perioada următoare

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu a declarat, joi, că deschiderea traficului rutier pe încă un tronson al Drumului Expres, Centura Slatinei, înseamnă oportunităţi în ceea ce priveşte atragerea de investiţii.

 Marius Oprescu spune că, de săptămâna viitoare, Oltul va avea două centuri de ocolire, la Slatina şi Balş.

 


„Faptul că administraţia publică locală este prezentă, astăzi aici, prin reprezentanţi atât din judeţul Olt, cât şi din Dolj, arată că pentru noi este foarte importantă această infrastructură naţională. O susţinem şi ştiţi foarte bine că, până la urmă, Drumul Expres a început în urmă cu cinci ani, dar demersurile au fost făcute de către administraţia publică locală din aceste judeţe şi din celelalte judeţe limitrofe acestui drum expres.

 

Bineînţeles că pentru judeţul Olt această investiţie înseamnă foarte mult. Să nu uităm că începând de pe data de 28 iulie vom avea două centuri ocolitoare şi atunci când drumul expres va fi finalizat, pentru zona noastră va însemna, pe lângă decongestionarea traficului, multiple oportunităţi de afaceri reale, în perioada următoare. Acolo unde drumurile de mare viteză se dezvoltă, investitorii vin să investească pentru că au acces mai uşor către zona europeană”, a declarat Oprescu.