VIDEO&FOTO. Multe persoane interesate de găsirea unui loc de muncă în cadrul Bursei organizate la Slatina

Interes destul de ridicat pentru găsirea unui loc de muncă în cadrul Bursei organizate vineri dimineaţă, în Slatina, dar şi în Caracal. Oferta angajatorilor a fost destul de bogată, fiind oferite peste 500 de locuri de muncă, în multe domenii de activitate. Cei mai mulţi dintre cei care au trecut pragul evenimentului erau trecuţi de 45 de ani, pentru aceştia fiind acordate şi o serie de facilităţi la angajare.

Interes ridicat, comparativ cu alţi ani, la Bursa locurilor de muncă organizată în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Multe persoane trecute de vârsta de 45 de ani au încercat să-şi găsească un loc de muncă, oferta firmelor din judeţ fiind destul de bogată.Potrivit spuselor directorului AJOFM Olt, Constantin Cîtu, cele peste 500 de locuri de muncă oferite de angajatorii din judeţul Olt sunt destinate în special celor care au o calificare.La eveniment au fost prezenţi şi viceprimarul Slatinei, Alexandru Berchet, dar şi prefectul de Olt, Florin Homorean, care a precizat că dacă există interes pentru muncă, se găsesc soluţii, oferta firmelor fiind destul de variată.Oferta firmelor s-a adresat inclusiv persoanelor care îşi doresc să lucreze peste hotare, în acest sens fiind vacante joburi în Olanda, lucrător depozit sau lucrător în producţie.De asemenea, la eveniment au participat şi clasele terminale ale unor licee slătinene, cărora le-a fost prezentată, de către reprezentanţii Centrului Militar Judeţean, oferta pentru o carieră militară.

Potrivit AJOFM Olt, la evenimentul organizat în Slatina şi Caracal  au fost  prezente 705 persoane, din care 256 au fost selectate în vederea încadrării.