Administraţie

2019-01-11, 10:44:31

Trei firme vor să construiască un mall la Slatina

Municipalitatea negociază cu trei societăţi care vor să construiască un mall, pe terenul fostei unităţi militare din Slatina. Autorităţile vor să se asigure că firma cu care vor încheia un acord are banii să plătească pentru teren şi, în acelaşi timp, să finalizeze investiţia.

Noul mall din Slatina ar urma să fie construit pe o suprafaţă de 75.359 metri pătraţi.

„Sunt trei firme, dar noi vrem să ne asigurăm că au banii necesari şi trebuie să facă dovada banilor, extras de cont sau scrisori de garanţie bancare, atât pentru achiziţia terenului, cât şi pentru investiţie. Nu vrem să ne trezim la mijlocul construcţiei că firma ne spune că nu mai are fonduri şi nu-şi mai poate îndeplini obligaţiile”, a declarat viceprimarul Slatinei, Claudiu Stăncioiu.

El a adăugat că, până la finalul lunii februarie, ar trebui finalizate procedurile de atribuire a terenului către firma care va construi ansamblul comercial multifuncţional.

„Dacă toate lucrurile intră în linie dreaptă şi se converg, într-o lună jumătate finalizăm procedura de atribuire a terenului”, a mai spus Stăncioiu.

Până atunci, la fosta unitate militară, au început lucrările pentru construcţia unui parc de peste trei hectare. Proiectul prevede şi amenajarea unei noi străzi, tot pe terenul fostului obiectiv militar, între străzile Artileriei şi Tunari. Investiţia municipalităţii se ridică la aproape 15 milioane de lei.

Pe lângă spaţiul verde, noul parc va avea şi două locuri de joacă, un teren de sport, o pistă de alergare de tartan şi un spaţiu comercial cu terasă. Totodată, parcul va avea şi o parcare pentru 200 de locuri.


Comentarii

Redacţia

2019-01-11 10:44:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...