Administraţie

2019-01-07, 11:20:03

Start la plata impozitelor pentru slătineni. În ce condiţii se poate obţine reducerea de 10%

Direcţia Generală Economică a Primăriei Slatina a început de astăzi încasarea impozitelor şi taxelor locale, cuantumul acestora fiind acelaşi ca anul trecut.

Şeful Direcţiei Economice, Alin Calotă, a declarat că slătinenii care îşi achită dările, până la 31 martie, beneficiază de o reducere de zece procente.

Totodată, contribuabilii pot plăti şi online, pentru a evita aglomeraţia de la ghişee.

„Anul 2019 vine cu vești bune, în sensul că impozitele și taxele locale nu vor fi majorate, acestea fiind doar indexate cu indicele de inflație de 1,3%. Și anul acesta, slătinenii vor putea beneficia de bonificația de 10% dacă achită integral impozitul până la data de 31 martie. Urmează zile destul de aglomerate, iar în această perioadă invităm slătinenii să își achite impozitele și taxele prin sistemul on-line informatic ghișeul.ro”, a afirmat Calotă.

Comentarii

Redacţia

2019-01-07 11:20:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...