Administraţie

2019-07-23, 10:36:21

Semafoarele inteligente din Balş, puse în funcţiune miercuri

Semafoarele inteligente montate pe drumul naţional DN 65, de-a lungul oraşului Balş, care ar trebui să fluidizeze traficul rutier, vor fi puse în funcţiune miercuri.

Potrivit unui anunţ al Primăriei Balş, decizia a fost luată împreună cu reprezentanţii poliţiei şi cei ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„În urma intalnirii de astăzi de la sediul instituţiei noastre, la care au participat reprezentanţi ai Primăriei Balş, Poliţiei Balş, IPJ Olt, CNAIR şi ai firmei care s-a ocupat de montarea semaforizării inteligente în oraşul nostru, s-a stabilit ca, începând de miercuri, 24 iulie 2019, orele 9.00 AM, se va pune în funcţiune semaforizarea în orasul Balş”, transmit reprezentanţii administraţiei locale.

12 treceri de pietoni vor fi semaforizate, astfel încât traficul rutier să se poată desfăşura în condiţii optime, iar coloanele de maşini să nu se mai întindă pe kilometri în oraşul Balş.

Proiectul a fost finalizat înainte de termenul iniţial, luna septembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-07-23 10:36:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...