Administraţie

2019-11-26, 10:44:28

Se redeschide traficul rutier pe podul de la Găneasa, situat pe DN 64

Traficul rutier pe podul de peste pârâul Valea Negrişoara din comuna Găneasa, siutat pe drumul naţionla DN 64, va fi reluat astăzi, potrivit SDN Slatina.

Podul care a fost închis, în urmă cu aproape doi ani, se află pe drumul care leagă Râmnicu Vâlcea de Craiova, iar în această perioadă traficul greu a fost direcţionat pe o rută alternativă, în timp ce localnicii au folosit o variantă de ocolire, pe un drum agricol reamenajat de Secţia Drumuri Naţionale Slatina.

 „Lucrările sunt terminate de vreo două luni, dar am aşteptat după un audit de siguranţă a circulaţiei. Ne-a venit aprobarea şi astăzi, în jurul orei 12.00, vom redeschide circulaţia. Deschiderea constă efectiv în îndepărtarea obstacolelor de pe drum şi blocarea variantei ocolitoare, dar şi modificarea semnalizării”, a declarat directorul SDN Slatina, Adrian Motorga.

Traficul rutier pe Drumul Național 64 a fost închis total, din 22 iunie 2017, în localitatea Găneasa, unde podul care traversează pârâul Valea Negrişoara a fost avariat de precipitații. Ulterior, SDN a amenajat o „bretea de ocolire” pe care pot circula doar autoturismele.

DN 64 face legătura cu județul Vâlcea, existând o singură variantă ocolitoare pe Drumul Județean 677, prin localitatea Salcia.

Comentarii

Redacţia

2019-11-26 10:44:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...