Administraţie

2019-09-17, 15:16:08

Şase şantiere deschise, în acelaşi timp, pentru asfaltarea străzilor Slatina. Primar: „Nu știu dacă s-a mai întâmplat vreodată”

Nu mai puţin de şase şantiere pentru reabilitarea de străzi şi trotuare sunt deschise, în prezent, la Slatina, potrivit anunţului primarului Emil Moţ.

Moţ a opinat că nu a mai existat o intervenţie aşa de amplă asupra infrastructurii rutiere din Slatina.

„La ora aceasta, în Slatina sunt șase șantiere deschise pe tot atâtea străzi. Avem pe Islazului, pe Lacului și pe Zorilor în cartierul Satu Nou, pe Boiangiului în Clocociov, Elena Fântâneanu - Textilistului și pe Toamnei, unde se lucrează la ridicarea gurilor de canal la cotă și urmează trasarea. Deci șase șantiere deschise în Slatina - nu știu dacă s-a mai întâmplat vreodată”, a declarat Emil Moţ.

Primarul a mai declarat că lucrările de reabilitare a străzilor şi trotuarelor din oraş vor continua şi în primăvară.

„Urmează zona Progresul, unde o să intrăm în jurul pieței cu asfaltări și refaceri de trotuare, zona Teiului, unde este un areal foarte mare la Școala de Poliție. La această zonă din urmă, probabil, că vom intra în toamna asta, dar nu vom putea termina până la venirea vremii rele. Mai sunt Aleea Tineretului, zona Steaua, unde în stânga străzii Văilor vom intra anul ăsta și vom termina cu partea dreaptă la primăvară. Deci Slatina, pe partea aceasta de asfaltări de infrastructură, chiar va fi cu totul și cu totul altceva”, a mai spus primarul Slatinei.

Contractul-cadrul pentru asfaltarea străzilor din Slatina are o valoare de 97 milioane de lei, pentru o perioadă de patru ani. Străzile sunt împărtiţe în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu - General Trust Argeş, lotul doi - SC Olt New Construct, lotul trei - Panadria SRL.

Comentarii

Redacţia

2019-09-17 15:16:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...