Actualitate

2020-03-10, 10:06:34

Rezultat pozitiv la cel de-al doilea test, efectuat la „Matei Balş”, în cazul bărbatului din Caracal

Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului de 51 de ani, din Caracal, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș“ Craiova, este pozitiv. Cea de-a doua probă a fost lucrată la „Matei Balş”, după ce rezultatul din ziua internării a fost negativ.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Caracal,  care a călătorit cu acelaşi autocar şi a intrat în contact cu bărbatul în vârstă de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID -19, va rămâne în continuare internat la spitalul din Craiova, după ce cea de-a doua probă, lucrată la Institultul „Matei Balş” a ieşit pozitivă.

 „Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului din Caracal în vârstă de 51 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeş Craiova, a ieșit pozitiv.Pacientul va rămâne în izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Dolj. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-10 10:06:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...