Eveniment

2019-04-25, 20:15:41

Polițistul slătinean care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan, sub control judiciar

Polițistul slătinean Adrian Bărbulescu, ofițer de poliție în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA, fiind acuzat de șantaj.

Dosarul a fost declinat către DNA, joi, „datorită funcției pe care acesta o deține, respectiv ofițer de poliție (persoană care exercită o funcție publică în cadrul unei instituții)”.

Procurorii spun că, în seara de 15 aprilie 2019, Bărbulescu a transmis jurnalistei Emilia Șercan, la numărul personal de telefon al acesteia, mesaje de amenințare (un mesaj tip text și cinci mesaje folosind aplicația Facebook Messenger), pentru a o constrânge să înceteze activitatea de investigare a modului în care mai multe persoane din cadrul școlii doctorale a Academiei de Poliție Al. I. Cuza au obținut titlul de doctor.

Inculpatul a amenințat-o pe jurnalistă că, că în caz contrar, aceasta va suferi acte de violență și îi va fi suprimată viața”, se arată într-un comunicat al DNA.

Comentarii

Redacţia

2019-04-25 20:15:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...