Administraţie

2019-02-06, 15:17:19

Podul de pe DN 64 de la Găneasa, finalizat în această primăvară

Recostrucţia podului peste pârâul Valea Negrişoara din comuna Găneasa, de pe DN 64, va fi gata în această primăvară.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că firma constructoare se află în graficul asumat la semnarea contractului de execuţie.

„La Găneasa, termenul de execuţie a lucrării expiră la sfârşitlul lunii aprilie. Nu mai este mult de lucru. Sunt în grafic, mai au de turnat placa de beton, urmând asfaltul şi hidroizolaţia”, a afirmat Motorga.

Traficul rutier pe Drumul Național 64 a fost închis total, din 22 iunie 2017, în localitatea Găneasa, unde podul care traversează pârâul Valea Negrişoara a fost avariat de precipitații. Ulterior, SDN a amenajat o „bretea de ocolire” pe care pot circula doar autoturismele.

„Traficul rutier se desfăşoară pe varianta ocolitoare. În zonă, riveranii pot circula pe o variantă realizată de către noi”, a mai declarat Adrian Motorga.

DN 64 face legătura cu județul Vâlcea, existând o singură variantă ocolitoare pe Drumul Județean 677, prin localitatea Salcia.


Comentarii

Redacţia

2019-02-06 15:17:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...