Eveniment

2019-07-18, 10:58:19

Patru bălşeni, cu mandate de arestare emise în Spania pentru zeci de furturi, prinşi de poliţiştii olteni

În urma unei acţiuni desfăşurate ieri, poliţiştii olteni au depistat şi reţinut patru bălşeni ce aveau mandate de arestare preventivă emise de autorităţile spaniole.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, au fost depistaţi pe raza oraşului Balş.

„Aceștia sunt bănuiți că în perioada 2018-2019 au sustras 32 de autovehicule de pe raza statului spaniol pe care le-au folosit în vederea comiterii de furturi din locuințe sau societăți comerciale, după săvârșirea faptelor revenind în țară. Persoanele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Olt.       

Cei patru vor fi predaţi autorităţilor judiciare spaniole.

La acţiunea de miercuri au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei oraşului Balş şi Serviciului de Acţiuni Speciale Olt, dar şi  din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș și jandarmi ai Detașamentului 5 Jandarmi Balș.
Comentarii

Redacţia

2019-07-18 10:58:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...