Actualitate

2019-12-23, 14:12:57

Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina a scos la concurs patru posturi. Examenul este organizat în februarie

Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina a scos la concurs patru posturi. Unitatea de învăţământ are nevoie de un secretar, un şofer, un muncitor şi un îngrijitor. Pentru ultimii doi, contractul de muncă va fi cu jumătate de normă.

Reprezentanţii instituţiei de învăţământ din Slatina cer vechime pentru toate posturile scoase la concurs. Astfel, pentru postul de secretar, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată şi vechime în specialitate de minimum şase luni. Pentru postul de şofer, oltenii interesaţi trebuie să aibă studii medii, permis de conducere, categoriile B şi D, şi o vechime de minimum şase ani. Pentru posturile de muncitor şi îngrijitor, ambele cu jumătate de normă, vechimea trebuie să fie de cel puţin un an.

Concursul va fi organizat în februarie, proba scrisă şi proba practică vor avea loc pe 17 februarie, iar interviul pe 19 februarie.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de zece zile de la data de 20 decembrie, când a fost publicat anunțul.

Comentarii

Redacţia

2019-12-23 14:12:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...