Administraţie

2012-07-16, 18:14:35

Licitaţia pentru aducerea gazelor la Corabia, reluată

La sfârşitul lunii noiembrie 2011, Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaş a lansat licitaţia pentru introducerea conductei de transport gaze naturale 12 Turnu Măgurele - Corabia inclusiv protecţia catodică.

Firmele interesate au contestat licitaţia, astfel că în luna mai procedurile au fost reluate. Speranţele corăbienilor de a avea gaze naturale s-au spulberat, deoarece firmele au depus din nou contestaţii, iar licitaţia va fi reluată, conform unor surse din administraţia corăbiană. Timp de un an, autorităţile locale din Corabia au făcut demersurile necesare pentru exproprierea a 1.500 de cetăţeni pe terenurile cărora ar trebui să treacă conducta şi au obţinut avizele necesare pentru subtraversarea Oltului.

 

Conform proiectului, conducta va porni de la Turnu Măgurele, va traversa localităţile Islaz şi Gârcov şi se va opri la ieşirea din oraşul Corabia. Primăria a semnat deja contractul cu firma care va furniza gazele către populaţie, de la intrarea în oraş.

Comentarii

Redacţia

2012-07-16 18:14:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro