Administraţie

2019-08-06, 14:17:11

Încă un pas pentru demolarea blocului din „Şerpărie” în care a fost sediul Palatului Copiilor Slatina

Municipalitatea a schimbat din nou destinaţia blocului din „Şerpărie” în care a funcţionat Palatul Copiilor Slatina, la cererea Ministerului Educţaiei, pentru a putea demola imobilul.

Primăria are discuţii, de mai multă vreme, cu Ministerul Educaţiei, care deţin etejale II şi III ale imobilului. Municipalitatea vrea să dărâme clădirea şi să construiască un bloc de locuinţe sociale, iar pentru acest lucru a schimbat destinaţia clădirii. Guvernul a solicitat revenirea la destinaţia de internat, tocmai pentru a se putea demola.

Avizul pentru schimbarea destinaţiei a fost aprobat în şedinţa consiliului local de săptămâna trecută.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, spune că imobilul în care a funcționat cu ani în urmă Palatul Copiilor Slatina a fost ocupat abuziv de anumite persoane care fac mizerie și provoacă des scandaluri, lucruri care îi deranjează pe slătinenii care locuiesc în zonă.

„Îl dărâmăm. S-a mai practicat chestiunea asta și a  avut rezultat. Este sigura soluție viabilă: demolat, că degeaba îl facem. În dăm la cheie și în două luni de zile este peșteră. Nu plătesc apă, nu plătesc gaze, lumină, pe toate trebuie să le plătească primăria. Mai mult, distrug tot ce facem noi. Înțeleg, sunt și ei oameni, și noi suntem oameni, dar trebuie să păstrăm ceea ce avem. Problema este că acel bloc are doi proprietari: Primăria Slatina și Ministerul Educației. Până nu intră în proprietatea ”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Comentarii

Redacţia

2019-08-06 14:17:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...