Naţional

2019-02-11, 16:33:15

Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj. Bărbatul era în proces de divorţ

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns, luni, în stare critică la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte. Potrivit unor surse din Poliţie, Mihai Nicuşor Rădoi era în proces de divorţ şi ar fi încercat să se sinucidă.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a fost transportat la spital, luni, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia.

Surse din Poliţie susţin că ar fi vorba despre fratele fotbalistului Mirel Rădoi, care se află în proces de divorţ cu soţia.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a se stabili dacă este vorba despre accident sau tentativă de sinucidere.

Potrivit prosport.ro, Mihai Nicuşor Rădoi ar fi încercat să se sinucidă din cauza relaţiei tensionate cu actuala soţie, cei doi fiind în divorţ. Femeia a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Mihai Rădoi este internat în stare critică, la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

„Este într-o stare critică. Are fracturi, are traumatisme multiple. Şi pe la coloana cervicală, şi pe la bazin, are pneumotorax, are o mulţime de leziuni şi deocamdată este în stare critică. Este la Terapie Intensivă”,
a declarat, corespondentului Mediafax, Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.
 
Mihai Rădoi este cu doi ani mai mic decât fratele său celebru. A fost pasionat de fotbal, dar a mers pe căi greşite şi a ajuns să fie arestat în trei ţări diferite, pentru furt. În 2014, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare.

Sursa: gandul.info


Comentarii

Redacţia

2019-02-11 16:33:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...