Administraţie

2018-04-11, 11:38:54

Fostul prefect Moisiu trebuie să dea concurs pentru a reveni la conducerea Direcţiei Generale de Management din Primăria Slatina

Postul de director general al Direcţiei Generale de Management din cadrul Primăriei Slatina a fost scos la concurs, potrivit site-ului oficial al instituţiei. Postul a fost ocupat anterior de fostul prefect Leonid Moisiu, care a demisionat înainte de numirea în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), de unde a fost înlocuit recent.

Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, Moisiu a revenit la Primăria Slatina însă doar pe o funcţie de consilier. Dat fiind faptul că el a plecat de la şefia Direcţiei Generale de Management prin demisie, se poate întoarce acolo doar în urma promovării unui concurs. Cu toate acestea, la concurs se pot înscrie şi alte persoane.

Potrivit site-ului oficial al Primăriei Slatina, concursul pentru ocuparea acestei funcţii este programat pe 7 mai, la ora 10.00 - proba scrisă, şi pe 9 mai, ora 14.00 - interviul.

În vederea participării la concurs candidaţii vor depune dosarul de înscriere ce va conţine următoarele: formularul de înscriere; curriculum vitae, modelul comun european; copia actului de identitate; copii ale diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări; copia carnetului de muncă şi după caz, a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice; copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului; cazierul judiciar; declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste calitatea sau lipsa calităţii de lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia.

Condiţii specifice: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, în condițiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

Luna trecută, premierul Viorica Dăncilă l-a demis din fruntea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici pe fostul prefect de Olt, Leonid Moisiu, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial. Moisiu a fost înlocuit cu Felix Vasile Cozma.

Leonid Moisiu fusese numit în funcţia de şef al ANFP, anul trecut, în luna iulie.

Leonid Augustin Moisiu a ocupat funcţia de prefect al judeţului Olt, în perioada 2 octombrie 2009 - 8 mai 2012.

Comentarii

Redacţia

2018-04-11 11:38:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...