Agricultură

2018-02-07, 09:32:11

Dragoş Drăghicescu, instalat în fruntea DAJ Olt. Acesta a primit ordinul de numire din partea ministrului Agriculturii

Dragoş Drăghicescu s-a instalat în fruntea Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt, acesta primind, marţi, ordinul de numire din partea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Dragoş Drăghicescu, fiul latifundiarului din Şerbăneşti, este noul director al DAJ Olt, acesta punând capăt interimatului din instituţia olteană. Drăghicescu a primit, marţi, ordinul de numire din partea ministrului Agriculturii, olteanul urmând să reprezinte interesele fermierilor din judeţ în structura centrală.

După plecarea lui Emil Marinescu, care a ieşit la pensie, însă a fost numit consilier în Ministerul Agriculturii, interimatul în fruntea DAJ a fost asigurat de Ion Anuţa. Cel din urmă va rămâne director adjunct, post pentru care a şi susţinut, în toamna anului trecut, concurs.

Comentarii

Redacţia

2018-02-07 09:32:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...