Agricultură

2018-02-08, 11:25:17

Drăghicescu şi-a început activitatea la DAJ Olt: „Livrarea purceilor către fermieri se va face în ordinea în care aceştia şi-au depus cererile”

Dragoş Drăghicescu a preluat fotoliul din fruntea Direcţiei Agricole Judeţene Olt, acesta având joi o primă şedinţă cu angajaţii instituţiei. Noul director s-a familiarizat cu programele guvernamentale aflate în derulare. Acesta a precizat că Programul „Tomate” şi cel pentru încurajarea crescătorilor de porci din rase autohtone funcţionează foarte bine în judeţ.

Numit de ministrul Petre Daea în fruntea Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt, Dragoş Drăghicescu şi-a început activitatea în fruntea instituţiei din judeţ cu o primă şedinţă cu angajaţii.

Totodată, acesta s-a familiarizat cu programele guvernamentale aflate în plină derulare şi spune că judeţul este fruntaş la Programul „Tomate”, unde s-au înscris până în prezent peste 2.800 de legumicultori olteni şi cel pentru încurajarea crescătorilor de porci din rasele Mangaliţa şi Bazna.

Drăghicescu a precizat că livrarea purceilor către fermierii olteni se va face în ordinea în care aceştia şi-au depus cererile la DAJ Olt.

„Au fost depuse 429 de cereri pentru Programul de încurajare a crescătorilor de porci din rase autohtone. Aceştia au solicitat peste 3.700 de capete de porci. Livrarea purceilor către fermieri se va face în ordinea în care aceştia şi-au depus cererile. La nivel naţional s-au depus 30.000 de cereri”, a spus Drăghicescu.
 

Comentarii

Redacţia

2018-02-08 11:25:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...