Agricultură

2018-01-16, 16:25:45

DAJ Olt iniţiază discuţiile cu reprezentanţii abatoarelor din judeţ care vor să intre în Programul de sprijin pentru crescătorii de porci

În Programul de sprjin pentru crescătorii de porci din rasele Bazna şi Mangaliţa sunt incluşi patru parteneri: funizorii de purcei, fermierii-crescători, reprezentanţii DAJ Olt şi cei ai abatoarelor care vor prelua porcii ajunşi la o greutate de cel puţin 130 de kilograme per cap.

În timp ce autorităţile centrale încearcă să identifice furnizorii de purcei, reprezentanţii Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Olt iniţiază discuţiile cu reprezentanţii abatoarele pentru a şti exact câte unităţi de abatorizare din judeţ vor să se înscrie în Programul de sprijin pentru crescătorii de porci. 

„Acum trebuie să ne interesăm şi cu abatoarele, să avem o discuţie. Reprezentantul unităţii de abatorizare este intermediarul dintre furnizorul de purcei şi crescător. O să vedem câte abatoare din judeţ se înscriu în Program. Vom demara o discuţie şi în acest sens”, a spus directorul DAJ Olt, Ion Anuţa.


Comentarii

Redacţia

2018-01-16 16:25:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...