Life & style

2015-05-28, 16:38:06

Cum să te machiezi senzual în vara asta

Temperaturile ridicate pun uneori probleme în realizarea unui machiaj sexy şi rezistent. Poţi însă obţine un machiaj senzual excelent şi fără să-ţi încarci tenul cu prea multe produse cosmetice.

Află cum poţi bifa cele mai importante tendinţe în machiaj ale acestei veri pentru a obţine un machiaj senzual.

 

Buze senzuale - Dacă nu încarci prea mult ochii, poţi fi îndrăzneaţă fără limite cu buzele: de la cele mai fierbinţi nuanţe de roşu aprins până la culori mai închise şi mai intense. Buzele devin şi mai apetisante atunci când culoarea nu este întinsă perfect. Unul dintre look-urile cele mai senzuale, aflat în tendinţele acestui sezon vizează buzele „pătate”, ce arată ca şi cum tocmai ai sorbit încet dintr-o cupă de vin roşu. Poţi obţine acest efect rapid cu un balsam de buze colorat aplicat peste ruj. Tamponează buzele cu o dischetă de vată pentru un finisaj mat.


Pleoape în nuanţe puternice - Când ai buzele pline şi bine definite şi vrei ca machiajul să-ţi accentueze ochii, poţi alege orice culoare intensă în aceasta vară. De la lila si purpuriu pana la turcoaz si verde electric, fardurile de ochi pot fi întinse în sus până la sprâncene în acest sezon. Experimentează cu acest look şi găseşte culorile cele mai potrivite cu senzualitatea ta.


Contururi rafinate - Pomeţii bine definiţi sunt o altă tendinţă importantă a sezonului, iar accentuarea pomeţilor îţi poate da un aer senzual şi misterios. Întinde uşor foarte puţin autobronzant de la pomeţi până la tâmple pentru a-i accentua. Poţi alege nuanţe mai discrete, dar şi cosmetice cu aspect metalizat, în nuanţe cât mai calde, pentru un look sexy de zână rea.


Nuanţe metalice - Preferate în lumea modei mai mult iarna, nuanţele metalice au un impact puternic în această vară, în special la ochi. Pentru ocazii speciale, machiajul auriu ce înconjoară complet ochii te transformă într-o prinţesă din viitor, însă dacă acest look este prea îndrăzneţ pentru tine, poţi folosi fardurile de ochi cu aspect metalic doar pe pleoapa superioară. Alege nuanţele calde, de cupru si bronz. Nuanţele argintii pot fi la fel de reuşite, dar nu emană acelaşi tip de senzualitate şi necesită gene mai bine definite.

 

Smoky eyes - Look-ul smokey eyes a revenit în vogă în acest an, iar notele sale feminine îl recomandă ca un machiaj de seducţie perfect. Dacă nu-ţi place amestecul de mai multe nuanţe, poţi opta doar pentru excesul de creion kohl negru, care îţi pune în evidenţă ochii şi mai mult. Ca şi în cazul buzelor colorate intens, este important ca smoky eyes să fie singurul element cromatic puternic din machiajul tău, însoţit de un machiaj natural pe restul feţei.


Sprâncene romantice - Sprâncenele romantice sunt o altă tendinţă foarte importantă a sezonului. Renunţă la pensatul excesiv în favoarea unor sprâncene mai groase, ce oferă un look natural.


Evită curbele puternice ale sprâncenelor şi păstrează liniile naturale, pe care le poţi sublinia cu un creion de sprâncene, ce oferă o definiţie bună şi un plus de culoare. Sprâncenele romantice sunt puse în valoare cel mai bine de un machiaj cât mai simplu, dar poţi include şi un element mai dramatic în look-ul tău senzual: buzele apetisante.


Sursa: www.eva.ro

Comentarii

Redacţia

2015-05-28 16:38:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...