Administraţie

2019-07-25, 16:05:02

Copiii din Slatina care merg în clasa pregătitoare, la toamnă, primesc câte un ghiozdan cu rechizite, prin intermediul unui program al primăriei

Fiecare copil din Slatina care, la toamnă, va începe clasa pregătitoare va primi un ghiozdan cu rechizite, potrivit unui program pe care municipalitatea urmează să-l implementeze.

Programul ,,Primul meu ghiozdan” are un buget de 60.000 lei, potrivit proiectului de hotărâre ce urmează să fie aprobat în şedinţa Consiliului Local Slatina de la finalul lunii.

Fiecare ghiozdan va conţine: o felicitare; un orar; două caiete tip II; două caiete 48 file dictando; două caiete 48 file matematică; un bloc de desen; un set acuarele 12 culori cu pensulă; un set carioci 10 culori; un penar complet echipat ce conţine un stilou cu rezerve, două creioane , o gumă de şters, o ascuţitoare.

„Primăria municipiului Slatina îşi propune orientarea priorităţilor elevilor către educaţie, stimularea continuă a acestora şi reducerea fenomenului de abandon şcolar. Prin acordarea unui ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare în anul şcolar 2019/2020 se urmăreşte sprijinirea elevilor din municipiul Slatina în parcurgerea procesului instructiv-educativ”, se arată în motivarea proiectului iniţiat de primarul Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-07-25 16:05:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...