Life & style

2015-12-06, 14:46:06

Ce trebuie să ştii înainte de a te vopsi acasă

Dacă nu te-ai mai vopsit niciodată până acum acasă, află că nu este deloc complicat, mai ales dacă alegi o vopsea de bună calitate. Cu toate acestea, pentru a te asigura că rezultatul va fi unul perfect, e bine să ţii cont de câteva reguli.

Iată care sunt acestea:

Pentru că sezonul acesta nuanţele de şaten sunt cele mai în vogă, după cum dictează tendinţele, primul pas pe care trebuie să-l faci e să îţi alegi nuanţa preferată, cea care se potriveşte cel mai bine cu tenul tău şi cu starea ta de spirit. Vopsitul acasă nu este deloc greu, ba chiar poate fi un ritual de beauty relaxant, însă nuanţa pe care o alegi trebuie să fie apropiată cu nuanţa ta naturală de păr, pentru rezultate de invidiat.

Citeşte instrucţiunile de pe cutie

Instrucţiunile de folosire sunt acolo tocmai pentru ca tu să ai asigurarea că rezultatul va fi unul perfect. Citeşte-le cu atenţie şi respectă toţi paşii îndeaproape!

Evită să îţi speli părul înainte de vopsire

Între ultima spălare şi momentul vopsirii e bine să treacă măcar o zi. Stratul protector de uleiuri naturale din părul tău ajută vopseaua să se fixeze mai bine şi să dureze mai mult.

Fă-ţi un test de alergie

Indiferent de calitatea vopselei pe care ai ales-o, e important ca înainte de a-ţi vopsi părul să îţi faci un test de alergie. Pe cutia de vopsea vei găsi întotdeauna instrucţiuni în acest sens.

Nu uita de mănuşi

Pentru a te asigura că nu te murdăreşti de vopsea şi că întreg procesul de vopsire decurge perfect, poartă mănuşi de fiecare dată când alegi să te vopseşti acasă. Vei vedea că nu e nimic complicat şi, după prima vopsire acasă, probabil că te vei convinge că e mult mai practic să te vopseşti singură de fiecare dată.
Sursa: www.unica.ro
 

Comentarii

Redacţia

2015-12-06 14:46:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...