Administraţie

2021-04-30, 11:55:54

Bugetul anului 2021: Priorităţile Primăriei Slatina pentru investiţia în infrastructura rutieră

Municipalitatea slătineană anunţă că şi în acest an infrastructura rutieră reprezintă o prioritate, astfel că pentru acest sector au fost prevăzute sume importante în buget.


Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a declarat că primăria va investi atât în reabilitatea de străzi, cât şi în ceea ce priveşte iluminatul public. Totodată, în bugetul din acest an sunt prevăzute sume pentru construcţia a trei parcări noi, pe străzile Crişan, Muncii şi Arcului.

„Infrastructura rutieră este şi în acest an una dintre priorităţile noastre şi este bugetată cu suma totală de 22.824.000 lei. Avem în curs de execuţie 24 de străzi, care se reabilitează prin Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Pubic, sunt 16 investiţii noi care au fost aprobate ca şi documentaţie şi ca şi sume de bani în vederea execuţiei. Am bugetat cele trei parcări de pe Crişan, Muncii şi Arcului. Dar şi acea parcare pe Zmeurei. Avem şase străzi pentru extinderea iluminatului public”, a declarat Cismaru.

Comentarii

Redacţia

2021-04-30 11:55:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...