Naţional

2020-04-02, 18:25:33

Conducerea Spitalului de Urgență din Suceava a fost preluată de medicii militari

Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat, joi, funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc.

El a spus că a luat act în mod oficial de demisia lui Florin Filip din funcţia de director interimar al SJU Suceava şi a semnat dispoziţia prin care la conducerea unităţii medicale a fost numit director interimar colonelul Daniel Ionuţ Derioiu, medic la Spitalul Militar de Urgenţă "Regia Maria" din Braşov, urmând ca acesta să-şi stabilescă noua echipă de conducere a spitalului.

Conducerea interimară a Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia miercuri seară. Este vorba despre managerul spitalului, Florin Filip, și despre directorul medical, Doina Ganea Motan.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a mers joi dimineață la Suceava. La Suceava sunt peste 200 de cadre medicale infectate cu coronavirus.

sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2020-04-02 18:25:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...