Naţional

2020-05-03, 16:06:37

10 oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Producătorul alcoolului, acuzat de ucidere din culpă

Zece oameni din județul Iași au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru că l-au identificat pe producătorul alcoolului. Sunt percheziții la firma la care a fost produs spirtul.

Decesele au început să apară în luna aprilie, iar procurorii au deschis un dosar penal. Au reușit să facă destul de greu legătura între moartea oamenilor și producătorul spirtului. Acum spun că au date clare că acest producător, din județul Ilfov ar fi folosit, în loc de alcool etilic, alcool metilic, mult mai ieftin. Acesta ar fi fost folosit și într-o concentrație foarte mare.

Decesele le-au atras atenția medicilor cu atât mai mult cu cât 4 dintre ele erau dintr-o singură localitate, Stolniceni Prăjescu. Toți băuseră alcoolul respectiv.

Primarul comunei. Costel Hugianu, spune că este vorba despre doi bărbați și două femei în vârstă de peste 60 de ani.

Anchetatorii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2020-05-03 16:06:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...