Sănătate

Foto Slatina: Programul farmaciilor în minivacanţa de 1 Decembrie

Slatina: Programul farmaciilor în minivacanţa de 1 Decembrie

Cele mai multe dintre farmaciile din judeţul Olt vor avea program de lucru normal pe 30 noiembrie şi 1 decembrie. Potrivit CAS Olt, pe 30 noiembrie farmacia Catena, de pe Bulevardul A.I. Cuza, va asigura permanenţa, în timp ce pe data de 1 decembrie, în intervalul 22.00-7.30, va fi deschisă Farmacia Dr. Max, situată vis-avis de SJU Slatina.

 

Foto Servicii de psihoterapie, pentru copiii cu TSA, decontate de CAS Olt

Servicii de psihoterapie, pentru copiii cu TSA, decontate de CAS Olt

De la 1 octombrie, terapia copiilor şi adulţilor diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autist poate fi decontată de stat. Pentru fiecare ședință de psihoterapie/de consiliere psihologică clinică/de consiliere sau intervenție de psihopedagogie specială-logopedie, casa de asigurări de sănătate va deconta 135 lei.

Actualitate

Învăţământ

Foto Elevii din Slatina au tablete şi table inteligente achiziţionate de Primărie cu fonduri europene. Emil Moţ: Este cel mai mare proiect de digitalizare accesat vreodată în județul Olt (FOTO)

Elevii din Slatina au tablete şi table inteligente achiziţionate de Primărie cu fonduri europene. Emil Moţ: Este cel mai mare proiect de digitalizare accesat vreodată în județul Olt (FOTO)

Peste 9.000 de elevi din Slatina beneficiază de curând de tablete şi table interactive, iar profesorii au laptop-uri performante, datorită unui proiect cu finanţare europeană accesat de Primăria Slatina. Primarul Emil Moţ a verificat, joi, modul în care s-a implementat proiectul, la Colegiul „Radu Greceanu” şi la Şcoala Gimnazială Nr. 1.