Care sunt echipele care pot face surpriza în acest sezon de Liga 1?

Liga 1 are parte de o primă parte a sezonului destul de diferită de așteptările tuturor. Realist vorbind, majoritatea microbiștilor se așteptau să asiste la o bătălie pentru titlu între CFR Cluj și FCSB, având în vedere valoarea loturilor și bugetele puse la dispoziție de conducerile celor două cluburi.


Cu toate acestea, realitatea de pe teren a venit cu totul alte idei. FCSB pare că încă este în căutări, cu un antrenor nou care nu are niciun fel de experiență la nivel înalt și fără putere de decizie reală la club, iar CFR Cluj este departe de a fi echipa care domina fotbalul interne în mandatele precedente ale lui Dan Petrescu. De altfel, au fost și speculații cum că antrenorul ardelenilor ar părăsi echipa, însă clubul a venit cu un comunicat în care a dat asigurări că nu este cazul.

Cu toate acestea, cele două formații nu arată o formă extraordinară și asta a permis altor nume să le ia față și să atragă atenția iubitorilor fotbalului - încearcă aici pariurile pe Liga 1 și fă asta câtă vreme ești foarte bine informat cu privire la ce se întâmplă pe teren. 

Dacă ești mai curajos și vrei să pariezi pe echipele care ar putea produce o surpriză în această stagiune, uite la ce cluburi ar trebui să fii atent

1. Rapid București

Rapid este unul dintre cluburile de tradiție din România, însă giuleștenii sunt încă proaspăt reveniți în prima ligă. Cu toate acestea, rapidiștii impresionează până acum în campionat, iar asta nu este întâmplător. Cu un antrenor pe bancă care știe ce înseamnă să fii învingător și să cucerești trofee, cu un stadion mereu plin și cu niște suporteri dispuși să cânte și să își susțină echipa non stop indiferent de rezultatul de pe tabelă și cu un lot valoros, care include și veterani ca Săpunaru care știu ce înseamnă spiritul Rapidului, echipa merge în direcția bună și toată lumea vede asta. 

2. Farul Constanța

Echipa pregătită de Gică Hagi este, cu siguranță, una dintre surprizele sezonului actual. Farul, fosta Viitorul, beneficiază de marele avantaj că este pregătită de un antrenor care a mai câștigat campionatul românesc și asta chiar recent. Teoretic, cu același club. Practic, era cu totul alta situația, însă Hagi știe ce înseamnă să cucerești marele trofeu cu o echipă care nu avea acest gen de așteptări la începutul sezonului. Știe să-și motiveze jucătorii. În plus, suporterii creează o atmosferă superbă meci de meci la Ovidiu (ajută la moral și faptul că noul stadion începe să prindă contur în Constanța).

3. Petrolul Ploiești

Una dintre marile echipe românești, care în ultimii ani a fost blestemată să alterneze constant între primele două ligi din România. De data asta Petrolul arată bine pe teren, mai degrabă problematică este situația în afara terenului. Sunt probleme cu salariile jucătorilor care nu sunt plătite la timp, însă dacă va exista liniște, pare că Petrolul poate prinde măcar un loc de europeană în acest sezon.

Așadar, iată care sunt formațiile care ar putea să ia prin surprindere lumea fotbalului românesc în acest sezon.

sursa foto: unsplash.com