Trei cursuri de formare profesională, pentru 42 de persoane, în luna august

Trei programe de formare profesională vor începe în luna august, la nivel judeţean, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. Cursurile sunt în meseriile de lucrător în comerţ, contabil şi femeie de serviciu.

La nivel judeţean, în luna august, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune să organizeze trei programe de formare profesională pentru 42 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. 

Principalele meserii\ocupatii, în functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri in luna august sunt:

- contabil -14 locuri

 - femeie de serviciu -14 locuri

- lucrător în comerţ -14 locuri

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. 

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.