Pieton lovit MORTAL de un autocamion, la Negreni

Un autocamion a lovit mortal un pieton, luni dimineaţă, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni din judeţul Olt.

 

Din cauza accidentului, traficul rutier se desfăşoară dirijat.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară dirijat pe DN 65 Slatina – Pitești, pe raza localității Negreni, județul Olt, din cauza unui accident. Un autocamion a lovit mortal un pieton. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 08.00”, transmite Centrul Infotrafic al IGPR.


Identitatea pietonului nu a fost încă stabIlită. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Potcoava și un pieton. În urma coliziunii, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.  Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității pietonului și a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.