Pieton lovit de o maşină pe strada Cireaşov, din Slatina

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Vâlcele, a fost lovit în această seară de o maşină, pe strada Cireaşov. În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Evenimentul s-a petrecut, în jurul orei 18.20, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Vâlcele.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.