Percheziţii la Slatina, Piatra-Olt şi Pleşoiu. Doi bărbaţi ridicaţi de poliţişti şi procurori (FOTO&VIDEO)

Doi bărbaţi din Slatina, Piatra-Olt şi Pleşoiu au fost săltaţi, joi dimineaţa, în urma unor percheziţii desfăşurate într-un dosar privind falsul material în înscrisuri oficiale, uzul de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au pus în aplicare trei mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice (2) si sediul unei firme din județul Olt.

Poliţiştii au ridicat mai multe înscrisuri, sisteme de calcul şi telefoane mobile.

„În fapt, trei bărbați cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani, din localitățile Slatina, Piatra- Olt și Pleșoiu sunt cercetați într-un dosar penal, instrumentat de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite. Pentru bărbații de 70 de ani, respectiv 49 de ani au fost dispuse mandate de aducere, aceștia urmând sa fie conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, în vederea audierii”, transmite IPJ Olt.

  • Foto Percheziţii la Slatina, Piatra-Olt şi Pleşoiu. Doi bărbaţi ridicaţi de poliţişti şi procurori (FOTO&VIDEO)
  • Foto Percheziţii la Slatina, Piatra-Olt şi Pleşoiu. Doi bărbaţi ridicaţi de poliţişti şi procurori (FOTO&VIDEO)

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.