O fată de 14 ani, din cadrul unei căsuţe de tip familial, din Slatina, este dată dispărută. Nu s-a mai prezentat nici la şcoală

UPDATE: La data de 3 februarie, în jurul orei 12:00, minora a revenit la domiciliul său din municipiul Slatina.  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora s-a aflat pe raza municipiului Caracal, județul Olt, unde a locuit la o prietenă. Minora a precizat că pe perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Ştirea iniţială: O fată de 14 ani, din cadrul căsuţei de tip familial „SF.Valentin”, din Slatina, elevă la Liceul cu Program Sportiv, este dată dispărută. Aceasta a plecat pe data de 31 ianuarie, însă nu a ajuns la şcoală, şi nu s-a întors nici la locuinţă. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care a plecat voluntar și nu a mai revenit.

 „La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați, de o femeie, educatoare în cadrul CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., numita RADU FLORINA ANDREEA, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Slatina, a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și nu a mai revenit nici la liceu și nici în centru”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.