Luca, copilul diagnosticat cu paralizie cerebrală, are în continuare nevoie de sprijin pentru a continua terapiile

Luca Mihalache, micuţul din comuna Slătioara, judeţul Olt, diagnosticat cu paralizie cerebrală la naştere,  are în continuare nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet, pentru a putea continua terapiile extrem de costisitoare pentru părinţi. Mama micuţului, Georgiana, spune că nu mai face faţă datoriilor, iar Luca are programată o nouă sesiune de terapii la Alba Iulia, în luna octombrie.

Mama băieţelului, din Slătioara, diagnosticat cu paralizie cerebrală, spune că Luca face progrese, însă are în continuare nevoie de multe sesiuni de terapie, ale căror costuri sunt mult peste posibilităţile familiei. Georgiana face apel la oamenii cu suflet mare, care vor să doneze orice sumă de bani, pentru ca Luca să ducă într-o bună zi o viaţă normală.

„Luca Mihalache are 6 ani și 8 luni. Nu merge, nu vorbeşte, sta doar în fund. Facem terapii cu el de  6 ani. În ultimi 5 ani am făcut foarte mult la Alba Iulia, la centrul Maria Beatrice, unde o zi de terapii costa 377 de lei și o zi de cazare 100 de lei. O sesiune este de 2 săptămâni. Luca muncește foarte mult, a început sa facă progrese, se uita mai mult la noi, întinde mâinile la noi. Pe 23 octombrie ar trebui sa mergem din nou la terapii, dar nu mai putem financiar. De obicei, mergem numai la Alba-Iulia, de 6 ori pe an, dar suntem depășiți financiar. Pe lângă terapii, Luca are multe necesități. Lapte special, cereale, melantonină, suplimente penrut imunitate, pampers...Statul nu acoperă mai nimic. Nu mai putem”, spune cu lacrimi în ochi, mama copilului.

Pentru că terapiile micuţului sunt de lungă durată, în curând va fii înfiinţată Asociaţia „Îngeri pentru Luca”. Până atunci, cei care pot şi îşi doresc să-l ajute, pot dona în conturile de mai jos.

 

  • Foto Luca, copilul diagnosticat cu paralizie cerebrală, are în continuare nevoie de sprijin pentru a continua terapiile