Societate

2017-06-23, 15:12:01

Vacanţă la Eforie Nord, Felix sau Vatra Dornei pentru pensionarii olteni

De la o serie la alta, oferta biletelor de tratament pentru pensionari este mai variată. Sejurul cu data de plecare în staţiune 10-13 iulie poate fi petrecut pe litoral la Eforie Nord, Saturn sau Mangalia. Mai mult, Vatra Dornei, Felix, Sinaia, Herculane sunt doar câteva dintre locaţiile extrem de atractive pentru petreceera celor 16 zile de tratament şi relaxare.

239 de bilete de tratament au fost alocate pensionarilor din judeţul Olt în cadrul seriei a noua, cu data de plecare în staţiune 10-13 iulie. Tichetele sunt repartizate astfel: Amara (13 bilete), Bala (13 bilete), Buziaş (8 bilete), Căciulata (15 bilete), Călimăneşti (12 bilete), Covasna (21 bilete), Eforie Nord (8 bilete), Felix (25 bilete), Govora (24 bilete), Herculane (18 bilete), Mangalia (8 bilete), Moneasa (3 bilete), Olăneşti (43 bilete), Pucioasa (4 bilete), Saturn (2 bilete), Sinaia (4 bilete), Slănic Moldova (6 bilete), Slănic Prahova (2 bilete), Techirghiol (2 bilete), Tuşnad (6 bilete), Vatra Dornei (2 bilete).

Lista cu beneficiarii biletelor de tratament a fost afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt. Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica tichetele de vacanţă în zilele de luni şi miercuri, până pe data de 3 iulie. Biletele rămase disponibile se vor afişa pe 4 iulie, urmând să fie puse în vânzare la ghiseele instituţiei pe data de 5 iulie.

Pentru un sejur de 16 zile, care include cazare şi masă, dar şi sedinţe de tratament, pensionarii achită jumătatea din cuantumul pensiei.

Comentarii

Redacţia

2017-06-23 15:12:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...