Eveniment

2019-11-08, 18:50:37

Un tânăr din Olt a tâlhărit o femeie, în Lupeni. Victima avea doar şapte lei asupra sa

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din judeţul Olt, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 65 de ani, în oraşul Lupeni, pentru suma de şapte lei.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a lovit-o pe femeie în zona capului şi i-a fost smuls poşeta de pe umăr.

Făptașul este un tânăr de 18 ani din județul Olt.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta  s-a apropiat de persoana vătămată, o femeie de 65 de ani, şi, după ce a lovit-o cu un obiect dur în zona capului, i-a smuls de pe umăr poşeta în care se aflau un telefon mobil, actele de identitate, 7 lei, şi mai multe alimente pe care le cumpărase de la un magazin aflat în apropiere”, spun reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Victima a fost transportată la CPU Lupeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce tânărul  a fost condus la sediul Poliţiei, unde a recunoscut comiterea faptei după care a indicat şi locul unde a abandonat bunurile sustrase.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie calificată, iar faţă de tânăr au luat măsura reţinerii,  pentru 24 de ore. Acesta a fost  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor petroşăneni în vederea luării unei măsuri preventive”, mai spun poliţiştii.

Comentarii

Redacţia

2019-11-08 18:50:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...