Eveniment

2018-09-13, 14:10:24

Un pompier care a salvat un bărbat de sub un mal de pământ, desemnat „salvator de onoare” al judeţului

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, plutonierul major Sandu Cristian Coandă, din cadrul Gărzii Balş, a primit insigna onorifică „salvator de onoare” al județului Olt.

Subofiţerul a fost recompensat pentru modul exemplar în care a acționat pe timpul misiunii de salvare a unui bărbat surprins de un mal de pământ, în comuna Bobicești, în data de 5 iunie 2018.

La acea dată, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bobicești, a fost salvat după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în timp ce lucra la extinderea unei rețele de canalizare. Malul nu fusese consolidat corespunzător.

Cristian Coandă are o experiență de peste 12 ani în cadrul ISU Olt și a participat la sute de misiuni în sprijinul populației. 

Aceeaşi distincţie a primit-o şi plutonierul major Gavrilă Cătălin Adrian, pompier în cadrul Detașamentului Caracal, care în acest an a câștigat al zecea titlu de campion național la competiția de fotbal-tenis organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România.


Comentarii

Redacţia

2018-09-13 14:10:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...