Eveniment

2017-09-11, 20:40:13

Un oltean și soția acestuia, morți în cumplitul accident din Austria. Bărbatul a putut fi identificat cu ajutorul surorii sale, femeia încă nu

Un tânăr de 34 de ani, originar din comuna Movileni, satul Bacea, și soția acestuia, o tânără de 30 de ani, se numără printre victimele cumplitului accident produs, duminică, pe o autostradă din Austria.

Ionuț Datcu și soția sa, Ioana, erau pasageri în microbuzul  morții. Cei doi lucrau în Germania și veneau acasă pentru a-și cununa finii. 

Potrivit informațiilor furnizate de primarul din Movileni, Sorin Toma, bărbatul a putut fi identificat cu ajutorul probelor ADN puse la dispoziție de către o soră a bărbatului, care lucra și ea în Germania și a mers la fața locului imediat ce a auzit despre tragedie. Din păcate, soția lui Ionuț nu a putut fi încă identificată, urmând ca rude ale tinerei, originară din județul Călărași, să ajungă în Austria. 

„Este o adevărată tragedie. Veneau acasă pentru a fi nașii unor tineri de la noi din comună. Anul trecut au mai fost în țară și au făcut cununia civilă la Movileni. Suntem alături de familie și îi vom sprijini cu tot ce vom putea", a declarat primarul din Movileni, Sorin Toma. 

Cei doi soți se numără printre cele cinci victime decedate pe loc în urma cumplitului accident. 

Comentarii

Redacţia

2017-09-11 20:40:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro