Sport

2019-03-14, 13:38:53

Trei handbaliste de la CSM Slatina, în lotul lărgit al echipei naţionale: Cîrligeanu, Lazăr şi Stoicănescu

Dacă Lorena Ostase a fost convocată la lotul naţional pentru Trofeul Golden League din Franţa, ce se va desfăşura în perioada 21-24 martie, alte trei componente ale echipei de handbal CSM Slatina se află în atenţia selecţionerului Martin Ambros. Astfel, în lotul lărgit al echipei naţionale se regăsesc Adina Cîrligeanu, Ştefania Lazăr şi Hermina Stoicănescu, care oricând pot fi cooptate la acţiunile selecţionatei tricolore.

Se încearcă schimbul de generaţii la selecţionata tricoloră. Multe dintre jucătoarele tinere ce activează în Liga Naţională se regăsesc în lotul lărgit al echipei naţionale. Printre acestea se numără trei dintre componentele grupării CSM Slatina. Este vorba despre Adina Cîrligeanu, Ştefania Lazăr şi Hermina Stoicănescu.

Mai mult, pivotul Lorena Ostase a fost convocată la lotul A de către selecţionerul Martin Ambros, pentru Turneul Golden League din Franţa. Handbalista de 20 de ani a grupării CSM Slatina va fi prezentă, pe data de 17 martie, la Bucureşti, acolo unde va avea loc reunirea celor 18 jucătoare convocate. Turneul se va desfăşura în perioada 21-24 martie. Norvegia, Danemarca şi Franţa vor fi partenerele de joc ale României în cadrul unor meciuri tari de pregătire. 


Comentarii

Redacţia

2019-03-14 13:38:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...