Din weekend e oficial: Slatina primeşte trotinete electrice Bolt

Compania Bolt, alături de Primăria Slatina, lansează duminică, 12 mai, la ora 11.00,  trotinetele electrice Bolt în municipiul reşedinţă de judeţ. Evenimentul se desfăşoară în Parcul Tineretului şi este dedicat importanței transportului ecologic pentru mediul urban, precum și siguranței rutiere pentru utilizatorii de trotinete electrice.


Bolt va pune la dispoziție trotinete electrice din propria flotă, pe care participanții le vor testa și despre care vor învăța cum să le utilizeze corect: pornirea/ oprirea și verificarea trotinetei, dotările trotinetei, riscurile mersului în tandem, parcarea corectă, limite de viteză, opțiuni în aplicație, reguli și sfaturi pentru deplasări sigure și responsabile etc. Acest lucru se va face cu îndrumarea membrilor echipei Bolt.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Poliției Locale și ai Poliției Rutiere. Aceștia vor susține scurte sesiuni de informare privind regulile de circulație și obligațiile pe care utilizatorii de trotinete electrice le au în trafic.