CSM Slatina, victorie clară cu CSM Roman în primul meci de la turneul de promovare

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus la scor, 38-20, în primul meci din cadrul turneului de promovare în Liga Naţională, ce se desfăşoară la Iaşi, contra celor de la CSM Roman. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au mai făcut un pas important în lupta pentru revenirea pe prima scenă a handbalului, iar în confruntarea de următorul meci, care se va juca sâmbătă, 11 mai, îşi poate asigura promovarea.

 

Se vede Liga Naţională pentru CSM Slatina. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au debutat cu o victorie categorică, scor 38-20, contra celor de la CSM Roman, în primul meci de la turneul de promovare ce se desfăşoară la Iaşi.

Cu acest prim succes, slătinencele şi-au asigurat prezenţa în penultimul act, când vor întâlni câştigătoarea dintre CSM Galaţi şi CSM Deva. O victorie în duelul programat sâmbătă le aduce slătinencelor promovarea.

Cele mai bune marcatoare în tabăra echipei slătinene, în confruntarea cu CSM Roman, au fost Andreea Bogdanovic şi Sonia Vasiliu, fiecare cu câte cinci goluri marcate.