Administraţie

2019-12-03, 14:13:52

Transferul unui teren al Hergheliei Slatina către Primărie, avizat de Comisia de Agricultură din Camera Deputaţilor. Pe acolo va trece drumul de legătură între zonele industriale

Proiectul de lege privind trecere unor terenuri ce aparţin Hergheliei Slatina în propietatea primăriei, imobil ce va fi folosit pentru construirea unei centuri de legare a zonelor industriale ale oraşului, a fost avizat de Comisia de Agricultură, condusă de doi deputaţi din Olt - Alexandru Stănescu, preşedinte şi Dan Ciocan, secretar.

Proiectul a trecut cu unanimitate de voturi.

Valoarea proiectului este de 58.440.178 lei, sumă fără TVA. Sursa de finanţare este bugetul propriu al municipiului Slatina.

Lungimea drumului este de 5,6 kilometri. Va fi un drum cu o bandă jumătate pe sens, lat de 10 metri.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, a fost finalizat studiul de fezabilitate, iar în două-trei săptămâni va fi lansat în licitaţie.

Aproape jumătate din acest drum ar trebui să treacă pe un teren care aparţine Hergheliei Slatina. Un proiect legislativ care vizează transferul acestui teren către Primăria Slatina a fost iniţiat de parlamentarii PSD Olt.

Proiectul se află acum la Camera Deputaţilor, după ce a fost aprobat de Senat.

Comentarii

Redacţia

2019-12-03 14:13:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...