Agricultură

2017-09-07, 16:01:23

Specialiştii de la APIA Olt, ajutaţi de echipe din Teleorman şi Dâmboviţa să efectueze controalele la fermierii olteni

APIA Olt efectuează, în această perioadă, controale la fermierii olteni. În total, 19 echipe efectuează controlul din acest an, dintre acestea patru echipe sunt din Teleorman, iar trei din Dâmboviţa.

Patru echipe de control din Teleorman, trei de la Dâmboviţa şi 12 de la APIA Olt efectuează controalele la fermierii olteni.

Directorul executiv adjunct al APIA Olt, George Dumitrescu, a precizat că structurile similare din Teleorman şi Dâmboviţa au finalizat controlul, echipe de aici fiind direcţionate către judeţul nostru.

„Avem 19 echipe de control, din care patru sunt din Teleorman, iar trei din Dâmboviţa. Colegii noştri din aceste judeţ au terminat deja controlul, iar echipe de specialişti de aici au fost direcţionate către judeţul Olt. La controlul clasic, din 447 de exploataţii, au fost verificate 445, practic am terminat. 50 la sută din eşantionul de control cu cartonaşul galben a fost efectuat. La teledetecţie, din 11.000 de parcele, am controlat 10.500”,
a spus Dumitrescu.  

APIA Olt trebuie să finalizeze controalele până la finalul lunii septembrie, cel mai târziu 15 octombrie, când autorităţile şi-au propus să înceapă plăţile.

Comentarii

Redacţia

2017-09-07 16:01:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro