Eveniment

2019-08-13, 13:00:36

Şefii Poliţiei Caracal anunţau infractorii înainte de intervenţii

Şefii Poliţiei Caracal anunţau infractorii înainte de intervenţii, a acuzat, marţi, Remus Rădoi, omul de afaceri care a fost sunat de adjunctul Poliţiei Olt în seara în care a fost căutată Alexandra Măceşanu, după ce fata a apelat de trei ori la 112 pentru a fi salvată.


Remus Rădoi este audiat, marţi, la sediul Poliţiei Caracal, iar la intrare el a spus că va vorbi despre modul în care şefi din Poliţia Caracal anunţau infractorii înainte de a descinde într-un dosar.

„Am lăsat şi un memoriu care a fost direcţionat către DGIPI. Adică l-am lăsat la DGIPI pentru a investiga dacă datele oferite de mine se verifică. L-am dus la DGIPI, care a trimis un comunicat înapoi către MAI prin care spune că ceea ce eu arătam este adevărat. Arătam că în cadrul acelui dosar în care a fost anchetat grupul infracţional au fost nişte nereguli, de la faptul că nu au existat interceptări aşa cum trebuia, pe o perioadă bună de timp, la faptul că s-a omis sau nu s-au audiat anumite victime sau faptul că s-au audiat în aceeaşi clădire cu infractorii sau faptul că cu o săptămână înainte infractorii ştiau că va urma percheziţia sau faptul că unii dintre infractori au afirmat că au legătură directă în DIICOT şi dovada clară că a sunat şi un lucrător în DIICOT, care l-a informat că e în dosar şi va urma şi o percheziţie”, a declarat Remus Rădoi, care are afaceri în domeniul pazei în Caracal.

sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-08-13 13:00:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...