Eveniment

2020-02-20, 23:15:45

S-a redeschis circulaţia feroviară în judeţul Olt. Deocamdată, pe un singur fir

CFR SA a redeschis circulația feroviară în județul Olt, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt, unde luni a deraiat un tren. Traficul feroviar se desfăşoară, însă, doar pe un singur fir.

Sursa citată arată că traficul feroviar a fost redeschis, începând cu ora 22.30, pe ruta directă București - Craiova, odată cu finalizarea intervențiilor și a lucrărilor de reparații la

infrastructura feroviară pe firul I, între stațiile Fărcașele și Dragănești-Olt.

„Circulația feroviară pe relația București Nord - Craiova (și retur) a fost redeschisă pe firul I, între stațiile Fărcașele - Drăgănești Olt, unde au fost executate lucrări de reparații la linie, înlocuire, montare traverse și elemente de prindere, buraj mecanizat, pecum și lucrări pentru realimentarea cu energie electrică a liniei de contact”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii CFR mai arată că echipele de intervenție vor acționa în continuare, în zona deraierii trenului privat de marfă, pentru eliberarea gabaritului și reparațiile necesare la infrastructura feroviară și pe firul II.

Circulația feroviară pe secția CF București - Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între stațiile Fărcașele - Dragănești Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).
 


Comentarii

Redacţia

2020-02-20 23:15:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...