Agricultură

2018-07-06, 10:32:39

FOTO. Programul social „coşul pensionarului”. Primele legume şi fructe gratuite au ajuns la 21 de pensionari

Gândit de tinerii fermieri olteni înscrişi în cooperativele agricole la începutul acestui an, Programul „coşul pensionarului” şi desemnat, joi, primii câştigători. Astfel, 21 de pensionari au primit gratuit aproximativ 150 de kilograme de legume şi pepeni.

Toţi pensionarii care în fiecare zi de luni cumpără legume şi fructe de la producătorii aflaţi în sectorul special din Piaţa Zahana şi Piaţa Steaua primesc o reducere de 10%. Tot ce trebuie să facă este să prezinte un talon de pensie. Indiferent de cantitatea cumpărată, pensionarii primesc un talon pe care îşi completează numele şi numărul de telefon şi participă la tombola „coşul pensionarului”.

„În fiecare zi de luni, toți pensionarii pot cumpăra legume-fructe cu o reducere de 10%, din sectorul special alocat producătorilor, membri ai cooperativelor din județul Olt. Toți pensionarii care devin clienții producătorilor pot participa la o tombolă, iar în urma extragerilor din fiecare zi de joi pot câștiga coșul pensionarului, care constă în peste şase kg de legume mixte şi fructe”,
spune unul dintre iniţiatorii programului, Florin Ciobanu.

Joi, primii 21 de pensionari, 15 care au cumpărat legume sau fructe din Piaţa Zahana şi şase din Piaţa Steaua, au primit aproximativ 150 de kilograme de legume şi pepeni.

„Am livrat inclusiv la domiciliul unui prieten pensionar care are probleme grave de sănătate”,
a mai spus Florin Ciobanu.


Comentarii

Redacţia

2018-07-06 10:32:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...