Social

2022-05-13, 11:47:53

Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă: 22 de angajatori pun la dispoziţie peste 400 de locuri vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri- 20 mai, începând cu ora 9.00, bursa locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura, în Slatina, la Casa de Cultură a Tineretului, str. Ecaterina Teodoroiu, dar şi în Caracal, la sediul agenţiei locale a AJOFM. Cu o săptămână înaintea organizării evenimentului, 22 de agenţi economici şi-au anunţat participarea, cu peste 400 de locuri vacante.

Persoanele din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să participe vineri, 20 mai, la bursa locurilor de muncă. Potrivit datelor AJOFM Olt, până la această dată, au fost contactaţi 99 de agenţi economici, din care 22 au confirmat participarea, cu un număr de 434 de locuri de muncă vacante, din care 12 sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Principalele meserii în care se caută personal sunt: inginer construcţii, inginer instalaţii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrător comercial, operator calculator, operator confecţioner industrial, bucătar, manipulant mărfuri, muncitor necalificat.

  „Bursa Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”, a precizat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

 Angajatorii care dispun de locuri de muncă şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, strada Prelungirea Crişan, nr.2, sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro

Comentarii

Redacţia

2022-05-13 11:47:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...