Agricultură

2019-09-18, 11:05:31

Porumbul, rapiţa şi grâul pentru consum, stocate în depozite până la iarnă. Reprezentanţii Staţiunii Agricole Caracal vor să obţină un preţ mai mare

Deşi a vândut sămânţa de grâu, Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Caracal are în depozite grâu pentru consum, rapiţă şi porumb. Reprezentanţii instituţiei spun că produsele sunt stocate până în iarnă. Este o politică de marketing, pentru că se încearcă vânzarea cu un preţ mai mare.

Fermierii se plâng că preţul unui kilogram de porumb a scăzut la 50 de bani. Toate cerealele au un preţ mic în această perioadă.

În acest context, pentru a obţine un preţ mai bun, reprezentanţii Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Caracal stochează grâul pentru consum, rapiţa şi porumbul până în iarnă.

„Avem stocate aceste cereale pentru a obţine un preţ mai bun. Spre sfârşitul anului, preţul va fi un pic mai mare, atunci le punem în vânzare”, a spus pentru Gazeta Noua inginerul Marius Bran.

Din vânzarea întregii cantităţi de sămânţă de grâu, Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Caracal a obţinut 30 de miliarde de lei. Cu aceşti bani vor fi făcute noi investiţii.

Comentarii

Redacţia

2019-09-18 11:05:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...