Eveniment

2019-09-13, 13:55:15

Pompieri din Slatina, premiaţi pentru acţiuni de salvare făcute când nu erau în misiune

Doi pompieri din Slatina au fost premiaţi, vineri, pentru că au intervenit în salvarea vieţilor omeneşti, chiar dacă se aflau în afara programului.

Cei doi au fost felicitaţi, cu ocazia Zilei Pompierilor, pentru spiritul civic demonstrat în afara serviciului.

Astfel, a primit insigna onorifică „pompier de onoare” al județului Olt, plutonierul adjutant Ilie Cojocaru, pompier în cadrul Detașamentului Slatina. Ilie este unul dintre cei mai apreciați paramedici SMURD din județul Olt, fiind cunoscut ca un profesionist desăvârșit.

Totodată, a primit emblema de merit „acțiuni umanitare” clasa a III-a, plutonierul major Victor Radu, pompier în cadrul Detașamentului Slatina. Victor este cunoscut de colegi, dar și de superiori ca un pompier-paramedic implicat permanent în toate activitățile unității. Acesta și-a demonstat încă o data spiritul civic și instinctul de salvator și, aflat în timpul liber, a acționat cu profesionalism la un accident rutier produs în municipiul Slatina, strada Cireașov, în data de 16 august 2019.

Comentarii

Redacţia

2019-09-13 13:55:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...